Echipa ZigmanMAN CLAUDIU: DIRECTOR GENERAL

A infiintat aceasta companie in anul 2000, inca din perioada studentiei la Facultatea Bogdan Voda, sectia Finante Banci.
Cu multa munca, dedicare si intelegere pentru putinii angajati de la inceput, a reusit sa ridice compania in randul primelor fabrici din Romania ca nivel de dotare si numar de angajati.
DOZSA GEZA: DIRECTOR VANZARI

S-a alaturat echipei in anul 2008, cu o vasta experienta pe parte de calculatii pret. A absolvit facultatea de Stiinte Economice, sectia Marketing-Management, iar in cadrul firmei a activat pentru inceput ca economist, ocupandu-se in mare parte de calculatii de pret si debitari.
Demonstrand o mare capacitate de concentrare si corectitudine in munca depusa a avansat in anul 2015 ca director vanzari.
FEKETE EMANOELA IULIANA : DIRECTOR SHOWROOM

S-a alaturat firmei in anul 2011, cu o vasta experienta in domeniu.A absolvit Universitatea Transilvania,iar in Zigman a inceput pe postul de reprezentant vanzari, post pe care l-a detinut pana in ianuarie 2015. Datorita competentelor acumulate a avansat pe postul pe care il ocupa si astazi, cel de Director SHOWROOM
MAN MARIA CRISTINA : DIRECTOR DE CREATIE

S-a alaturat echipei in anul 2000, pe postul de designer industrial. A absolvit Facultatea de arta si design Cluj, sectia Design interior, iar datorita experientei acumulate si devotamentului demonstrat astazi ocupa postul de Director Creatie.

MARTON ISTVAN: DIRECTOR TEHNIC

 S-a alaturat echipei in anul 2009, pe post de tamplar universal. Pe parcursul colaborarii cu vointa si interes s-a inscris la facultatea Ingineria Lemnului, Universitatea Transilvania din Brasov, fiind student in anul al II- lea. A avansat pe postul de Director Tehnic si a absolvit nenumarate cursuri printre care Crucea Rosie si Protectia Muncii devenind Inspector SSM.
FILEP INGRID HELGA: SEF DEPARTAMENT PROIECTARE

S-a alaturat echipei in anul 2010, pe postul de Proiectant Inginer Mecanic. Absolventa a Universitatii Tehnice, Centrul Universitar Baia Mare, sectia Matematica-Informatica, acumuland o vasta experienta in domeniul proiectarii asistata pe calculator. Acest post necesitand o mare putere de concentrare si rezistenta la stres, a demonstrat aceste abilitati, obtinand postul de Sef Departament Proiectare.

LOVASZ ISTVAN : GESTIONAR DEPOZIT

S-a alaturat de curand colectivului nostru in anul 2015, pe postul de Gestionar Depozit si Referent Aprovizionare. A absolvit Facultatea de Stiinte Economice, sectia Marketing, fiind masterand in Finantele Firmei.
TOMA CONSTANTIN: OPERATOR LA MASINI CU COMANDA NUMERICA IN PRELUCRAREA LEMNULUI

S-a alaturat echipei noastre in anul 2014, pe postul de Operator masini cu comanda numerica in prelucrarea lemnului. A urmat nenumarate cursuri de specializare in Germania pentru masini cu comanda numerica, fiind in present coordonatorul unui utilaj CNC in 6 axe.

BUNEA DANA:INGINER-SEF INDUSTRIA PRELUCRATOARE

S-a alaturat echipei noastre in anul 2013 si s-a angajat pe postul de Inginer Sef. A absolvit Facultatea de Industrie a Lemnului din Brasov si nenumarate cursuri precum Protectia Muncii si Crucea Rosie. Acumuland 20 de ani de experienta in domeniul prelucrarii lemnului, inclusiv productia de serie, utilizarea masinilor cu comanda numerica si abilitatea de a gestiona oamenii din subordine, au facut ca acomodarea si preluarea sarcinilor sa nu fie o problema.
BOROS GYORGY: TEHNICIAN PROGRAMARE, LANSARE SI URMARIRE PRODUCTIE

S-a alaturat echipei noatre de curand, a absolvit cursuri de specialitate si a venit cu o experienta de 13 ani in domeniul lemnului, experienta care il ajuta sa identifice si sa solutioneze problemele de pe intreg fluxul de productie.

DREVE DANIEL: RESPONSABIL DEPARTAMENT ASAMBLARE-MONTAJ

S-a alaturat echipei in anul 2013, pe post de Tehinician programare, lansare si urmarire productie. A absolvit Colegiul Tehnic, acumuland o experienta de 15 ani in domeniul prelucrarii lemnului, fiindu-i de ajutor in munca actuala.
PETEAN ANDRADA: MARKETING

S-a alaturat echipei noastre de curand, pe post de Referent de Specialitate Marketing. A terminat la Universitatea Babes Bolyai Cluj, sectia Management, iar experienta acumulata anterior in ceea ce priveste abilitatile de comunicare si gestionarea relatiilor interpersonale, sunt de ajutor in procesul de administrare a bazei de clienti si a imaginii companiei noastre.

SZOLLOSY MIHAI IOSIF: RESPONSABIL DEPARTAMENT FINISAJ

S-a alaturat echipei Zigman in anul 2014 pe postul de Vopsitor Industrial, cu o vasta experienta in acest domeniu, si-a inceput cariera in vopsitorie auto, apoi in domeniul metalului, iar acum in domeniul lemnului. Datorita experientei acumulate a ajuns sa conduca intreg departamentul finisaj.
ANCA GABRIAN: DIRECTOR ECONOMIC

S-a alaturat echipei noastre in ianuarie 2016, pe post de economist. A absolvit Universitatea Artifex Bucuresti-Sectia Contabilitate si Informatica de Gestiune, venind cu o experienta de 6 ani in contabilitate. Cu multa daruire a reusit intr-un timp scurt sa avanseze pe postul de director economic, pe care il ocupa cu succes.