facebook
ยป
Mobilier Living

Mobilier Living Cluj - Mobila pentru Living - Mobilier la Comanda Cluj

Am revenit cu interiorul camerei de zi in completarea mobilierului tapitat, cu mobilier living Cluj realizat din pal MDF sau furnir natural.

Prin semnificatia sa, a unui spatiu de relaxare, de comunicare, de apropiere al membrilor familiei intre ei, sau cu musafirii, spatiul camerei de zi trebuie amenajat intr-un mod echilibrat, usor aerisit.

In linii mari putem impartii designul mobilierului camerei de zi in doua categorii: stilul modern, contemporanm si stilul clasic, ce nu a fost uitat din secolul trecut.

Stilul modern, contemporan se identifica printr-un mobilier cu design minimalist, cu linii drepte, simple, cu putine piese constructive intr-un ansamblu dar care realizeaza o prezenta deosebita prin textura materialelor din structura, de gama variata de accesorii interioare si de cum definesc manerele linia mobilierului. Pornind de la banalul PAL la structura, fronturile sunt realziate de  multe ori din MDF infoliat mat sau MDF infoliat lucios si uneori cu diverse modele de relief frezat, texturi ce dau mobilierului o nota de pretios.

P o treapta mai sus se ridica mobilierul camerei de zi care contine in structura sa piese realizate din MDF sau pal placate cu furnir din lemn natural.

Atmosfera spatiului unei camere de zi cu mobilier living in stil modern este completata de elementele de decor ce furnizeaza restul de suprafete din incapere, gen tapet sau lavabil decorativ, perdele si covoare, corpuri de iluminat si mici obiecte de decor care isi au locul asezate pe mobilier.

La acest segment al decoratiunilor se poarta in structura culoare si forme ce fac referire la natural, la structuri organice.

Al doilea stil regasit tot mai des in interioarele contemporane este cel cu evidente linii clasice. Daca in stilul modern ideea de natural se regaseste doar in sfera elementelor decorative, in stilul clasic mobilierul este executat cu predominanta din lemn masiv sau furnir natural, mai rar cu fornturi din MDF frezat in stilul clasic. Ca si aspect general predomina linii rotunjite, simetria, structurile masive, greoaie invaluite de o cromatica naturala, tonuri calde de la maro la bej.

Zigman va poate ajuta in proiectarea unui mobilier de living care sa reflecte gusturile dumneavoastra si care sa fie perfect adaptat spatiului si necesitatilor.

Piesele de mobilier se realizeaza la comanda si se pot modifica dimensiunile, culorile, compozitia si structura. De asemenea puteti opta pentru variante din Germania de mobileir alcatuit din corpuri modulare.