Despre noi

Zigman – PRODUCȚIE DE MOBILĂ ÎN ROMÂNIA (CLUJ NAPOCA)

Suntem o companie infiintata in anul 2000 cu un numar de 10 angajati, care au muncit si au crescut alaturi de Zigman, ajungand la un numar de 100 angajati si o suprafata de productie de peste 5000 mp, retehnologizata de-a lungul anilor cu utilaje de ultima generatie si oameni calificati in domeniu, pentru care calitatea este o prioritate.

Fabrica din Cluj, showroom-ul, administrația, birourile de studiu și proiectare, se află la 10 minute de aeroportul internațional Cluj Napoca.

Showroom Mobila Cluj Napoca

Showroom-ul atașat fabricii din Cluj, reunește birourile de Design și Comercial,

Pe langa productia de mobilier din placi prefabricate si MDF, producem mobilier din lemn masiv si furnir. In ceea ce priveste aspectul final al mobilierului, asiguram finisarea tuturor tipurilor de materiale fara restrictii de culoare, textura si grad de luciu.

Prin Hotărârea civilă nr. 1186/2023, pronunțată la data de 03.08.2023 de către Tribunalul Specializat Cluj, în dosarul nr. 393/1285/2023, s-a dispus deschiderea procedurii insolvenţei în formă generală față de Zigman SRL (în insolvență, in insolvency, en procedure collective).

alt