Despre noi

DESPRE ZIGMAN - PRODUCTIE MOBILIER CLUJ SI CANADA

Suntem o companie infiintata in anul 2000 cu un numar de 10 angajati, care au muncit si au crescut alaturi de Zigman, ajungand la un numar de 100 angajati si o suprafata de productie de peste 5000 mp, retehnologizata de-a lungul anilor cu utilaje de ultima generatie si oameni calificati in domeniu, pentru care calitatea este o prioritate.

Zigman este prezent pe piata de productie mobilier cu 2 showroom-uri si un Atelier de Creatie. Primul showroom este cel din Cluj Napoca, de pe strada Calea Dezmirului, nr.16-18, care este cel din incinta fabricii, iar cel de-al 2 lea este cel din Canada Montreal.

Atelierul de creatie este locat in Cluj Napoca pe Str. Bucuresti nr 74.(care va fi mutat pe Strada Sarmisegetuza)
In ceea ce priveste partea de productie, fabrica este la intrare in Cluj Napoca, Calea Dezmirului, nr. 16-18, precum si un punct de lucru in Sancraiu de Mures, jud. Mures.

Showroom Mobila Cluj Napoca – Mobila din PAL, MDF si Lemn Masiv
De asemenea, birourile pentru proiectare, vanzari, financiar-contabilitate si management, sunt locate in incinta fabricii din Calea Dezmirului.

Pe langa productia de mobilier din placi prefabricate si MDF, producem mobilier din lemn masiv si furnir. In ceea ce priveste aspectul final al mobilierului, asiguram finisarea tuturor tipurilor de materiale fara restrictii de culoare, textura si grad de luciu.
Proiectul nostru pe anul 2016-2017 este unul ambitios, zicem noi, anume ridicarea celui de-al 2 lea showroom in Cluj Napoca, integral executat de noi, in cea mai mare parte din materiale organice, respectiv lemn si sticla.
Acest showroom va fi in incinta fabricii unde vom avea expus mobilier deosebit ca executie si grad de finisare, precum si departamentele de proiectare, design si relatii clienti.

alt
Scroll Up