Istoric

Zigman – Design Mobilier Cluj

Fiind o companie veche pe piata de mobilier si design mobilier a Romaniei, am participat de-a lungul timpului la nenumarate targuri si expozitii atat din tara cat si din strainatate, iar unele dintre ele s-au finalizat cu diplome, certificari si atestate. Dintre cele mai importante targuri putem aminti Conmob-ul, unde am fost premiati in 3 editii pe diferite ramuri cum ar fi “bucatarii si accesorii” sau “camera de tineret”. Am mai adunat diplome de la Camera de Comert si Industrie Cluj, unde am castigat locul I, II sau III in Top Afaceri Romania-Cluj Napoca in ani diferiti.

Zigman – Productie Mobilier la Comanda Cluj

Am inceput activitatea cu un atelier de productie cu doar doi angajati si un mic magazin de prezentare cu un angajat pe partea de design.
Dupa 1 an, activitatea de productie s-a mutat intr-un spatiu mai mare si adecvat productiei de mobilier. Numarul de angajati a crescut la 6. De la început profilul activitatii a acoperit toata gama de mobilier la comanda. O mare pondere a activitatii de productie fiind destinata mobilierului de bucatarie.
În anul 2006, a urmat un showroom de mobila in centrul Clujului, pe strada Tipografiei si implicit marirea capacitatii de productie într-o hala de 500 m² cu personal mai mare de 25 de persoane. Astfel, acest moment a insemnat consacrarea firmei pe piata de mobilier personalizat din Cluj Napoca.

Showroom-uri Mobila in Cluj Napoca – Proiectare, Design si Vanzari

Inceputul anului 2009 a adus deschiderea unui showroom de 350mp in Cluj pe str.  Bucuresti, unde s-a mutat toata  activitatea de  proiectare, design, contabilitate si vanzari, marcand inceputul unei noi etape de colaborari cu mari companii europene din domeniul productiei mobilierului de serie, cum sunt: Nobilia, Meise, Cotta International, Himola, CS Schmal, GP Sofa. La inceputul anului 2010, firma cunoaste o noua extindere prin deschiderea unui nou showroom in Cluj, pe strada Piata Abator, care este destinat in exclusivitate mobilierului tapitat (canapele, fotolii).

Mijlocul anului 2010 aduce o extindere si pe partea de productie, accesand programe de finantare europene am reusit sa crestem si sa ne dezvoltam ajungand astazi la o arie de productie de peste 5000 mp. Toata activitatea s-a mutat in aceasta hala, situata pe Calea Dezmirului FN, la intrare in Cluj Napoca. Pentru o mai lina colaborare intre departamente, in incinta fabricii s-au amenajat birourile de proiectare, contabilitate, design si vanzari.

In decursul anului 2015, datorita fluxului mare de mobilier de serie, am deschis un nou punct de lucru in Sancraiul de Mures, jud. Mures, unde se finiseaza,  asambleaza si ambaleaza tot ceea ce inseamna mobilier de serie.

Furnizor Solutii de Mobilier in Tara si peste Hotare

In momentul de fata unele dintre cele mai mari proiecte ale noastre sunt hotelurile Ibis Villeneuve, Ibis Rochelle Centre, Mercure, Baya toate din Franta, Best Western Plus Hotel din Astana Kazahstan, reprezentatele  RDS RCS Romania si Ungaria, reprezentantele  SEAT Germania si CENTRUL MEDICAL POLARIS Cluj.

Scroll Up