Servicii

PROIECTARE SI DESIGN MOBILIER

Activitatea pe care o desfasuram in aceasta divizie este aceea de proiectare si design mobilier personalizat si de serie. Prin activitatea de proiectare oferim clientilor nostri posibilitatea de a vizualiza cat mai aproape de realitate spatiul pe care il detin si potentialul acestuia. Echipele sunt formate din designeri si proiectanti care prin munca in echipa si stransa colaborare preiau clientul de la stadiul de semifinisat si pe baza dorintelor schitate de acesta se realizeaza creionari de catre designer.

Urmeaza masuratorile exacte ale spatiului si schita finala a designer-ului. Acesta din urma sugereaza clientului materialele din care va fi confectionat mobilierul, in functie de utilizarea acestuia si solutiile tehnice cand e vorba de lucrari atipice, culori, frezari si accesorii, iar cu ajutorul programelor specializate si soft-urilor implementate, realizeaza o schita profesionala care urmeaza a fi randata, aceasta fiind o imagine reala 100% a mobilierului in spatiul dat. Cand aceasta schita este convenita de client, mobilierul merge la proiectant, unde se realizeaza partea tehnica a proiectului si transpunerea lui in limbaj masina.

Fiecare dintre clientii nostri beneficiaza de atentia unui designer, care in prima faza intocmeste “fisa clientului” pe baza careia se continua munca de ofertare, cu mobilierul schitat in mai multe variante si calculatii de pret pentru fiecare schita in parte.

DESIGN INTERIOARE

Studio decorari: este partea noastra de creatie, unde clientul impreuna cu designerul discuta si stabilesc tot ceea ce tine de partea de amenajari interioare incepand de la nuante de vopsea, tapet, perdele, covoare, corpuri de iluminat, pana la dimensiunea mobilierului si tot ceea ce tine de acest proiect.

 

TRANSPORT SI MONTAJ

Pentru a avea clienti multumiti asiguram transportul si montajul pieselor de mobilier.
Oamenii nostri se ocupa cu cea mai mare atentie de transportul mobilierului atat din fabrica pana la clientul final cat si de la masina pana in locuinta acestuia.
Montajul propriu-zis se face cu o echipa specializata, dupa proiect, cu cea mai mare atentie atat pentru mobilier cat si pentru celelalte spatii cum sunt pardoselile, peretii sau usile.